Belgerne’s Blog


MASSE har skjedd siden sist oppdatering i mai …
oktober 4, 2009, 9:19 pm
Filed under: Uncategorized

Jepp, masse har skjedd de siste månedene. Når en blogger så uhyre skjelden som meg, så er det vanskelig å huske på alt, få alt i kronologisk rekkefølge osv .. Bare å hoppe i det :

Ca 20 mai så debuterte Zuki i Eliteklasse LP. Knallfornøyd med den debuten : 259p med en null på neseprøve.

15 aug var vi påmeldt NKK på Bjerke. 260p fikk vi her, usle 5p på neseprøven,og ble kvalifisert til LP NM neste dag 😀 Kult!

16 aug LP NM. Kjempefornøyd med konkurransen, Zuki elsker når alles øyne er rettet mot henne, selvsentrert som hun er – en showgirl hehe. 240 og et-eller-annet poeng, null på apportering med dirrigering. Gresset var høyt, og apportene lite synlige, hun går inn fra venstre på apportene, og vi hadde venstre apport, uheldigvis løp hun mot midten, og bla bla bla, man kan alltid lage seg unnskyldninger, sannheten er vel helst den at hunden ikke kunne øvelsen godt nok 😉

26 sept ny konkurranse med 1pr, 276p, og Zuki kunne blitt NLCH hvis hun hadde hatt den teite blåsløyfen. Den tar vi, forhåpentligvis, i november?

På kursfronten, så har vi vært hos Inger og Terje Østlie hele 3 ganger i sommer. Først sporkurs med Inger, så runderingskurs med Inger, for så å avslutte med sporkurs for Per Arne Bakke. Herlig sommer! Blitt kjent med masse bruksmennesker, og fått utviklet meg mye innen faget hund 🙂 På vei hjem fra siste sporkurs, så tok hundene og jeg turen til Anne Grete, Tyson sin oppdretter (www.woodshine.no) på besøk. Der fikk vi fin oppvartning, pratet mye belger, og ble enige om at jeg burde begynne å stille Tyson i veteranringen. Det får vi prøve på!

Nå tar vi en liten pause i vanlig lp konkurranser, vi er påmeldt til Stord i november, for å fokusere litt på brukslydighet og spor. Jeg har nemlig meldt på klasse D og C spor i slutten av oktober, vi burde kunne klare å ha opprykk til B spor etter den helgen, men alt kan jo skje 😉

Tyson er litt i skyggen, treningsmessig, men han holder meg så absolutt i ånde med sin arroganse og nonchalanse hehe.  Kjekkt når belgerne er førbare uten å være nervevrak. Tyson er verken førbar i særlig grad, eller nervevrak. Jeg er helt sikker på at han hver kveld legger seg til å sove med verdens beste samvittighet for ALT han har gjort/ikke gjort i løpet av dagen. Jeg er inderlig takknemlig for at min første belger er snill, stødig, og har en viss sans for å lære nye ting. Den hunden BURDE hatt valper etter seg, han er, objektivt sett, meget bra mentalt, dette gjelder også hans kullsøsken iflg oppdretter 🙂 Desverre så er nok eksteriøret viktigst i belgermiljøet, i allefall på de lanhårede, og Tyson sitt beste resultat er jo bare CK ..

Det er lov å komme med litt direkte uttalelser når man brenner så sterkt for at langhårsbelgeren burde bli bedre mentalt og bruksmessig, sant? 😉

Kjapp, og noe direkte, oppsummerende blogg. Man får vel satse på, nok en gang, å skjerpe seg på bloggingen?

Reklamer

1 kommentar so far
Legg igjen en kommentar

Hehe. Ja, det var en kjapp oppdatert blogg 😉 Flinke er dere, og jeg håper du skriver snart igjen 😀

Kommentar av Marthe
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: